Ultimele noutăți
SC Hainan Taihe Stiinta si Tehnica Medicala SRL este o fabrica care produce in special aparate pentru diabet,de tip WSJ_B pe baza de camp magnetic.

Nutrienti de polen de pin

08 Jun 2014

Valoarea nutritivă reală de polen de pin, și că acesta conține cel mai mare din lume, se amestecă mai completă și optima de nutrienti, numărul a ajuns la mai mult de 200 de specii, toate vitaminele, aminoacizii sunt complet cuprinse, nu lipsește nici una dintre ele. Fiecare dintre ingredientele sale sunt mari, conținutul de proteine ​​totale decât carnea de vită, ouă, 7-10 ori mai multe minerale, conținut de fier de 20 de ori mai mare decât spanac, morcovi, vitamina A prototip pentru mai mult de 10 până la 30 de ori mai rar este liber Polenul conține mai mult de 200 de tipuri de nutriție aparțin toate substantele nutritive activi într-o perioadă foarte scurtă de timp, nu trebuie să fie absorbite direct de către organism după digestie, absorbția de vitamine vândute pe piața de aproximativ 10 de ori forța. Prin urmare, corpul uman are un beneficiu mai mare pentru sănătate, chiar și o mulțime de efecte medicale magice, iar polen de pin este un produs de plante naturale, o modalitate mai bună decât modul în care medicamente nu are efecte secundare.
Franța A. Kaya expert polen în recoltarea polen [și caracteristicile sale și de utilizare a} a scris o carte: polen aceasta natura ne ofera cu un aliment concentrat și exotic este un panaceu reală, chiar dacă aceasta nu poate vindeca toate bolile, dar se poate face cel mai dezamăgitor dintre toate bolii și starea cea mai periculoasă și atenuate situația, spunem că cineva nu se teme de a argumenta, și nu este nici o exagerare a A, Kaya, de asemenea, a scris: Aceasta ajută clar mintea de polen {caz, cel puțin eu sunt atât de}, a dezvolta idei, ceea ce nu este posibil cu cafea și tutun. În rolul de polen convalescență, idei papură, ideea este atât de mult, atât de repede, astfel încât chiar și scris de mână nu se poate ține pasul cu atât de repede. O Kaya dat viata cu munca grea și practică polen extrem de apreciat, {nu are nici un fel de produse naturale, mai ales fără nici un fel de medicament care poate fi spus este comparabil cu rolul său în polen este omnipotent, aproape un panaceu reală.

 
  • 08 Jun 2014 Nutrienti de polen de pin Valoarea nutritivă reală de polen de pin, și că acesta conține cel mai mare din ... continuare..
  • 30 May 2014 Pacienti insanatositi in urma tratamentului cu WSJ-B • Matei Gheorghe - 33 ani - isi administra 48 unitati insulina . Dupa prima ... continuare..
  • 07 May 2014 INTERVIU CU Dr. WANG MINGJIU, SPECIALIST IN MEDICINA TRADITIONALA CHINEZA SI TRATAMENTUL BOLILOR CRONICE PRIN METODE NATURISTE • Ati ajuns destul de cunoscut pe piata romaneasca in tratamentul diabetului. Cu ce ... continuare..
  • 01 Jan 2014 Centrul Chinezesc de Recuperare pentru Diabet http://www.aparatdiabet.com/ http://liming.erols.ro/ http://www.webclinic.ro/aparatdiabet http://www.medicinachinezeasca.ro/ Mobil: 0724208984 0728227114 ... continuare..


Liming Impex SRL © 2007. Bucuresti - ROMANIA . Toate Drepturile Rezervate.