"Veste buna pentru bolnavii de diabet din Romania"
SC Hainan Taihe Stiinta si Tehnica Medicala SRL este o fabrica care produce in special aparate pentru diabet,de tip WSJ_B pe baza de camp magnetic.

 

PLANTE CHINEZESTI

Aparat tratament si ierburi chinezesti="1+1"

Medoda speciala de tratament cu aparatul wsj-b
Folosirea aparatului de terapie - 1+1 - cu ierburi chinezesti in tratamentul pentru diabet si complicatii are urmatoarele caracteristici speciale:

  • Dieta alimentatiei nu este strict necesara pentru ca diabetul este o boala cronica si daca nutritia corpului nu este suficienta corpul devine mai slab din cauza dietei alimentare.
  • Adjustarea holistica si combinata cu tratamentul sunt facute impreuna. Cu medicina traditionala chineza tratamentul 1+1 este relativ complet. Si de asemenea trateza si vindeca bolile si complicatiile asociate diabetului.
  • WSJ-B APARATUL DE TRATARE A DIABETULUI este un aparat de tip magnetic - terapie magnetica multipla micro-elemente de energie ce se aplica asupra punctele de acopunctura asupra corpului uman. Este un aparat revolutionar de recuperare si tratament. Aspectul revolutionar magnetic succede din grupul multiplelor micro-elemente de energie care intra in fiecare cele 5 organe, promoveaza micro-circulatia sangelui in organe, pancreasul - betta celule, micro-circulatia de la suprafata membranei belulelor beta, micro-moleculara a ierburilor chinezesti, care ajuta celulele beta ale pancreasului si la normalizarea functionarii tuturor celulelor pentru a ajunge la echilibrul yin si yang pentru normalizarea functiei organelor ajungand la insanatosirea bolnavilor de diabet.
  • Eficacitate de lunga durata. Ierburile chinezesti sunt selectate special pentru inbunatatirea organismului ajutandu-l sa ajunga la un nivel normal de sanatate. Toate aceste plante au un efect de protectie si tratament pentru cele 5 organe fara reactii adverse.Se utilizeaza ierburile chinezesti pe termen lung pentru cresterea imunitatii si a Qi-ului, care este in acord cu TCM principiul de tratament pentru radacina bolii.

Complicatiile diabetului se raspandesc in vasele de sange ale inimii, creierului, limbei, sistemului nervos, rinichi, ochi-sub membrana retinala care in situatii grave include pierderea vederii, atac de cord si uremia, frecvent cauzeaza paralizie sau moarte. Pentru aceste motive diabetul este numit "Originea celor 100 de boli" sau "asasinul cultural" sunt denumiri care partial nu sunt exagerate. Intrebarea de ce, cum pot bolnavii de diabet a renunta la medicamente si de la o dieta controlata a fost întotdeauna o problema ingrijoratoare pentru pacientii cu diabet zaharat și cadrele medicale din lume. Creatia de succes a Aparatului deTratament Diabet wsj-b + activarea-Peptidelor(ierburi chinezesti), Peptide-soothing, Jinyu, Taihuo Granule este un tratament international pentru diabet.

Avantajele micro-moleculelor ale ierburilor
Forta de penetrare a peptidelor: peptide de activare, peptide de relaxare de la jad auriu (jinyu) capsule stimuleaza functia ficatului si reglarea lipidelor din micro structura moleculei..Micro-moleculele sunt extreme de mici, ele pot patrunde cu usurinta diferite tipuri de membrane alipidelor, mucusul membranei, membrana celulelor si oxideaza membrane pentru a patrunde direct la zona pt. combaterea bollii.Catalizeaza receptorii si oxideaza membrane.

Absorbarea: Pentru ca micro-moleculele sunt mici, ele pot fi usor absorbite de zona de combaterii a bolii. Din acest motiv, efectele sunt vazute rapid si puterea medicamentului este puternica si efectele sunt de durata.

Rata ridicata a absorbtiei: Materia micro-moleculelor poate fi complet absorbita de sange. Cercetarea a aratat ca rata de absorbtie este de aproximativ min. 95%.

Orientare: Materia micro-moleculara are un puternic efect de orientare.Se concentreaza direct ca efect medicamentos la originea bolii si vindecarea sau tratarea, in acelasi timp.

Rata de vindecare: Componenta eficienta a micro-moleculelor a ierburilor este de 15 de pana la 30 de ori mai mare decat acea a plantelor medicinale traditionale. Din acest motiv, ca efect, este puternic si poate trata boala si cauza bolii repede, simptomele bolii, eliminarea bolii de la radacina.

Nu are efecte secundare: componentele daunatoare sunt eliminate in proceselor de fabricatie si prelucrare a 32 de standarde, astfel incat nu exista efecte secundare nocive.

Flexibilitatea extrema: Micro-molecula ierburilor trateaza simptomele de la radacina si de asemenea a cucerit si medicina traditionala chinezeasca a punctelor slabe de perioade lungi de tratament cu tratament personalizat. Micro-molecula ierburilor este adecvata pentru fiecare pacient si isi atinge obiectivul de a continua furnizarea efectelor benefice in combaterei bolii pentru a o trata de la baza.

Din aceste motive Micro-molecula ierburilora fost acceptata de Departamentul de Sanatate pentru avansarea medicamentelor chinezesti din plante. Pana in anul 2010 toate ierburile chinezesti trebuie sa se faca dupa standardul micro-moleculelor. Am luat aceasta initiativa in utilizarea tehnicii micro-moleculare a ierburilor pentru a aduce definitiv eficacitatea la: tratatrea pacientilor cu diabet, incetarea utilizarii medicamentelor si pentru ca pacientii cu diabet sa aiba o viata noua.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jadul auriu - Jinyu

*Prezentare: 1 flacon 60 capsulex0.3g / pret 3 flacoane
*Acest produs este obtinut prin metode stiintifice de prelucrare si extragere a substantelor active din Panax Quinquefolium (ginseng american), pueraria lobata (Gegen), Coix lacrima-jobi(Yiyiren), yumihuafen (polen de porumb), jineijin (peretele interior din pipota de pui). In urma studiilor asupra efectelor retetei, s-a demonstrat ca ingredientele principale au efecte cultivare a energiei yin cu avantaje asupra energiei vitale-qi, de producere a esentei vitale oprind astfel senzatia de sete, de eliminare a fierbintelii si a acumularii de umiditate.
*Ingrediente:Panacis Quinquefolii Radix, Lycii Fructus, Astragali radix, Dioscoreae Rhizoma, Polygonati Odorati Rhizoma, Anemarrhenae Rhizoma, Sedi Aizoon Herba, Trichosanthis Radix, Polygoni Cuspidati Rhizoma, Notoginseng Radix.
*Indicatii: produsul este recomandat persoanelor in varsta sau celor de varsta medie ce au un nivel ridicat al glicemiei si al glicozuriei, datorat diabetului tip unu sau doi.
*Contraindicatii: nu este recomandata administrarea la femei gravide.
Termen de garantie: 24 luni de la data inscriptionata pe ambalaj

Shen le yi kang bao

*Prezentare: acest produs este obtinut din ingrediente naturale dupa o reteta din medicina traditionala chineza, substantele active sunt introduse in capsule gelatinoase pentru a fi mai usor de pastrat si administrat. In felul acesta este eliminat inconvenientul gustului de plante medicinale pe care unii pacienti nu al agreeaza.
*Compozitie : panax quinquefolium (xiyangshen), gentiana manshurica (longdancao), astragalus membranaceus (huangqi), dioscorea opposita (shanyao), polygonatum odoratum (yuzhu), trichosanthes kirilowii ( huafen), panax pseudoginseng (sanqi), pueraria lobata (gegen), polygonum cuspidatum (huzhang), pancreatina din import, minerale obtinute natural si alte ingrediente naturale din medicina traditionala chineza.
*Efecte : in urma studiilor clinice, s-a observat ca produsul are efecte de insanatosire a splinei si de armonizare a functiei stomacului, de < irigare > a plamanilor si de producere a fluidelor corporale (si saliva), de echilibrarea functiei ficatului si de stimulare a functionarii vazicii biliare , de echilibrarea functiei pancreasului, si de tonificare a energiei yin si de hranire a rinichilor.
*Indicatii: produsul este recomandat in special suferinzilor de diabet de tip I si de orice complicatie a acestuia, insa rezultate foarte bune au fost obtiniute si in cazul suferinzilor de diabet tip II.
*Mod de administrare: se administreaza oral, de trei ori pe zi, de fiecare data din fiecare numar cate 2 capsule sau conform indicatiei medicului.
*De retinut : in timpul administrarii acestui produs opriti administrarea altor medicamente, nu beti bauturi alcoolice si nu consumati alimente cu continut ridicat de glucide ; verificati regulat nivelul glicemiei, a glicozuriei si a proteinuriei.
*Prezentare: 8 flacoane ce contin 45 capsuleX 0,3g / tratament 30 zile
*A se pastra intr-un loc uscat, racoros si ferit de razele soarelui.
*Valabilitate : 3 ani de la data inscrptionata pe ambalaj
*Produs obtinut de cercetatori ai Institutului de Medicina al Armatei din Beijing

Yikang

CAPSULE PENTRU ELIMINAREA GRĂSIMII CU AVANTAJE PENTRU ÎNSĂNĂTOȘIRE
Perla strălucitoare a medicamentelor tradiționale chinezești
Denumirea produsului: capsule pentru sănătate (YIKANG JIAONANG)
Ingrediente: panax ginseng radix, notoginseng radix, astragalus mambranaceus radix, trichosanthes kirilowii, poligonum multiflorum radix (praeparatum), ganoderma lucidum, salvia miltiorrhiza radix, alisma orientalis radix, pulbere de perle, vitamina E, vitamina A, metiloranj dai.
Prezentare: capsule gelatinoase umplute cu o pulbere de culoare maronie, aromată, cu gust dulce-acrișor.
Efecte și indicații: reglează circulația și compoziția sângelui, scade nivelul grăsimilor din sânge, reglează metabolismul, ajută la refacerea vitalității celulare, îmbunătățește funcțiile vaselor sanguine și ale inimii, însănătoșește organismul și funcțiile cerebrale, întârzie îmbătrânirea, susține energiile benefice din corp și tonifică esența vitală ce stă la baza proceselor de vitale din interiorul organismului. Pentru aceste motive este recomandată persoanelor cu un procent mărit de grăsimi în sânge, hipercolesterolemie și a celor cu complicații apărute din această cauză, cum ar fi: cardiopatie ischemică și arteroscleroză cerebrală.
Mod de administrare: de trei ori pe zi câte 2-3 capsule.
Mod de păstrare: în ambalajul închis ( n.t. la loc ferit de razele soarelui, umiditate sau căldură ).
Dimensiuni: cutii cu câte 8 blistere a 12 capsule de 0,4 g
Ambalare: blistere de plastic cu aluminiu
Aviz nr.: GYZZZ20003279
Valabilitate: 2 ani de la data incriptionata pe ambalaj

Taihuo Granule

Ajuta la depasirea starilor de oboseala, cresterea energiei, la stimularea functiei renale, scade glicemia- recomandat pentru diabet tip 2.
Continut: Huangjing, GEgen, Shanyao, Corn Flower
Indicat: Ajuta la depasirea starilor de oboseala, cresterea energiei, la stimularea functiei renale, scade glicemia
Dozaj: cite 1 plic dimineata cu 1/2 ore inainte de masa si 1 plic seara tot cu 1/2 ore inainte de masa(sint specificate plicurile pentru dimineata si seara)
Prezentare: cite 15 plicuri x 2 culori in folie de aluminiu/cutie

Capsule tratament tensiune

Armata populara chineza de cercetare cu ajutorul a o serie de experti in domeniul medical a in fiintat grupul de cercetare pentru "tensiunea arteriala".
Expertii armatei, cea mai mare autoritate, savanti si oameni cu idealuri nobile in cercetarea clinica medicala in asia si in 40 de tari dezvoltate in cele mai recente informatii medicale de integrare in cercetarea clinica impreuna cu OMS pentru a efectua schimburi academice de zi cu zi a spitalului clinic national, unitatea militara responsabila pentru sediul central al comisiei militare centrale, precum si munca de ingrijire a sanatatii si de diagnosticare si de tratare a bolilor dificile. "Sanatatea oamenilor , orientata pt. a construi o societate in armonie: sanatoasa si civilizata". Cu scopul ca pacientul de a prima tratament de prima-clasa. Tutorele de doctorat lin zhong in Medicina traditionala chineza celebra in tratarea si vindecarea pacientilor : endocrinologie, imunologie; impreuna cu experti in genetica au inffintat echipa de cercetare stiintifica creand prima "terapie hranitoare a sangelui dimensional".

Dezvoltarea medicinei traditionale chineze (Shenchong Ling Dan) cu latura de grup, zeci de mii de pacienti prin aplicarea clinica a tratamentului pentru tensiunea arteriala este pentru imbunatatirea generala a calitatii sangelui, a vaselor de sange, a tensiunii arteriale si reglementarea organismului propriu pt. refacerea functiilor pentru tratarea tensiunii arteriale. În tratamentul hipertensiunii arteriale s-a făcut o descoperire majoră.
În Paris, Franța la Targul International de medicamente a câștigat medalia de aur.
Tratamentul pentru tensiunea arteriala cu ingrediente farmaceutice "natura verde" a creat o noua era in istoria tratamentului hipertensiunei. "Hipertensiunea poate fi vindecata"

Ingrediente: Gastrodia elata, Teng, Rehmannia, Angelica, Rehmannia, Chuanxiong, Poria, coarne de cerb, Dogwood, șofran, semințe de Cassia, mama perla, heterophylla, rădăcină-dulce, rădăcină rosu salvie, Cordyceps sinensis, Curculigoside, aggregata Lindera, Eucommia, chihlimbar, corn de cerb, alb Scallion, Polygalaceae, Shichangpu etc.

Eficienta principalelor ingrediente:
-Polygala tenuifolia, gramineus Acorus, etc: dizolva cheagurile de rapid, reducerea grăsimii din sânge, eliminarea depunerilor intravasculare, astfel încât întăreste vasele de sânge pentru a restabili flexibilitatea;
-Heterophylla, Angelica chineză,lemn dulce: ficat-buna functioare a acestuia, , rinichi, purificarea sangelui, creșterea numărului de globule roșii și a hemoglobinei;
-Salvia, Chuanxiong, șofran: activeaza pe deplin celulele cardiace, astfel ca celulele deteriorate sa se regenereze, astfel încât să reducă tensiunea arteriala crescuta cauzata de presiunea inimii;
-Hașmă alba: ingredientul activ, promoveaza regenerarea capilarelor, precum și accelerarea înființării de circulație, pentru a promova circulatia sangelui pentru restabilirea tensiunii arteriale în sine.

Acest medicament natural din ierburi chinezesti este eficacitatea unica a naturii formulate stiintific, astfel incat pacientii hipertensivi sa-si recapete "bucuria vietii'.

Efecte:
presiunea arteriala are consecinte negative. Dar cu acest medicament farmacodinamic regleaza tensiunea arteriala si tratateaza de la radacina cauza hipertensiunei. Imbunatateste circulatia sangelui, astfel incat este mecanismul fundamental pentru recuperare si scaderea tensiunei arteriale in mod natural.
pentru a preveni complicatiile: conditioanarea si imbunatatirea functiei nervoase si a cortexului cerebral, reglementand vasomotoric subcortical sistemul nervos de a promova circulatia normala a sistemului endocrine, astfel previne aparitia complicatiilor.
tratamentul complicatiilor: extractul di plante medicinale si ierburi chinezesti este o varietate de oligoelemnte pentru imbunatatirea functiei imunitare, restabilirea fizica si pentru imbunatatirea microcirculatiei tratand in mod eficient tensiunea arteriala si comlicatiile.
medicatie: medicamentul contine un mare numar de elemente si molecule active ale plantelor. Tratamentul se face min. pt. o perioada de 2-3 luni, pentru ca tensiunea arteriala sa ajunga la valori normale.
tratamentul: la recomandarea doctorului.
tratamentul se ajusteaza in functie de starea reala a pacientului. Pt. persoanele varstnice cu diferite grade de ateroscreloza, tensiune arteriala crescuta, in favoarea inimii, creier, rinichi si alte organe.

Caracteristici:
cu ajutorul tehnologiei produsele farmaceutice sunt absorbite rapid de corpul uman pentru a elimina rapid: vasoconstrictor în exces pentru a reduce rezistența la fluxul de sânge și a restabili elasticitatea vaselor de sânge și poate ușura stresul asupra inimii, realizand reducerea constantă a tensiunii arteriale, cele mai bune rezultate.
elimina ametelile datorate hipertensiunei, palpitatille, senzatia de constrictie toracica, insomnie, uitare si alte simptome nedorite, ameliorari rapide in domeniul sanatatii pacientului pentru a imbunatati calitatea vietii pacientilor.

 
  • 08 Jun 2014 Nutrienti de polen de pin Valoarea nutritivă reală de polen de pin, și că acesta conține cel mai mare din ... continuare..
  • 30 May 2014 Pacienti insanatositi in urma tratamentului cu WSJ-B ‱ Matei Gheorghe - 33 ani - isi administra 48 unitati insulina . Dupa prima ... continuare..
  • 07 May 2014 INTERVIU CU Dr. WANG MINGJIU, SPECIALIST IN MEDICINA TRADITIONALA CHINEZA SI TRATAMENTUL BOLILOR CRONICE PRIN METODE NATURISTE ‱ Ati ajuns destul de cunoscut pe piata romaneasca in tratamentul diabetului. Cu ce ... continuare..
  • 01 Jan 2014 Centrul Chinezesc de Recuperare pentru Diabet http://www.aparatdiabet.com/ http://liming.erols.ro/ http://www.webclinic.ro/aparatdiabet http://www.medicinachinezeasca.ro/ Mobil: 0724208984 0728227114 ... continuare..


Liming Impex SRL © 2007. Bucuresti - ROMANIA . Toate Drepturile Rezervate.