"Veste buna pentru bolnavii de diabet din Romania"
SC Hainan Taihe Stiinta si Tehnica Medicala SRL este o fabrica care produce in special aparate pentru diabet,de tip WSJ_B pe baza de camp magnetic.


I. MOD DE UTILIZARE

1. Conectati aparatul la o sursa de alimentare de 220 V.
2. Introduceti contactoarele A, B, C si D in locul special din spatele aparatului.
3. Introduceti jack-ul pentru telecomanda in locul special din spatele aparatului.


4. Porniti aparatul de la butonul pornit-oprit, moment in care se va aprinde becul indicator de culoare verde si ecranul ceasului cronometru de culoare portocalie, va indica 00. La fel se vor aprinde si beculetele indicatoare de la contactoarele B, C si D, D.

5. De la (+) sau (-) puteti regla timpul destinat tratamentului, care este in general 40 de minute.

6. Lumina de la indicatorul pentru contactorul A, arata nivelul de putere care poate fi reglata din telecomanda, in functie de necesitati.

7. Culcati-va pe spate si puneti contactorul A pe spate in punctul Mingmen si Shenshu , in contact strans cu pielea.

8. Contactorul C se pune pe punctul Shenque , Qihai si Guanyuan , strans lipit de piele. Daca timpul de lucru este de 20 de minute si temperatura creste prea mult, puteti regla din telecomanda. La butonul de reglaj al puterii pentru contactorul C, cel de culoare portocalie este pentru marirea puterii, iar cel verde pentru scaderea ei.

9. Puneti contactorul B pe punctul Qimen (punctul de proiectie al pancreasului), bine lipit de piele, fara a avea intre el si piele nici un fel de obiect metalic. In caz contrar, se poate influenta rezultatul tratamentului. Pe tabloul cu beculete din fata aparatului, becul pentru contactorul B este de culoare portocalie. Daca in timpul utilizarii de 20 de minute temperatura se ridica pana la un nivel insuportabil, puteti regla din telecomanda. Becul portocaliu este pentru marirea puterii, cel verde pentru scaderea ei.

10. Contactorul D-D este un contactor dublu care ce pune pe punctele Yongquan din talpi. La fel ca la celelalte, puterea se regleaza din telecomanda, becul portocaliu este pentru marirea puterii, iar cel verde pentru scaderea ei.

11. Tratamentul dureaza 40 de minute. Dupa reglarea timpului de lucru si utilizarea aparatului, la final, becul pentru contactorul A se stinge, cronometrul ajungand la punctul 00, iar becurile pentru sursa de alimentare si cele ale contactoarelor B, C, si D-D raman aprinse, dar din aparat se va auzi un piuit intermitent pentru a atentiona utilizatorul sa opreasca alimentarea cu curent de la butonul pornit-oprit.

12. O cura de tratament dureaza 30 de zile, la pacientii mai putin afectati de boala o data pe zi, iar la cei in stare mai grava de 2-3 ori pe zi. Rezultatele sunt mai bune daca tratamentul se face pe stomacul gol.

13. Daca tratamentul se efectueaza in clinica, iar tratamentele sunt efectuate la mai multi pacienti in ordine, trebuie sa pregatiti 2-3 seturi de contactoare A, B, C, D-D, pentru a le putea schimba de la un pacient la altul.

14. Contactoarel aparatului sunt relativ grele, motiv pentru care se recomanda manipularea lor cu atentie, pentru a preveni accidentele.

15. Incepand din ziua cumpararii, aparatul este garantat timp de un an. Pentru orice defectiune imputabila producatorului, aparatul se schimba gratuit. Dupa un an daca necesita reparatii, acestea sunt efectuate gratuit, piesele de schimb fiind platite la pret de producator.

II. PUNCTE DE RETINUT

1. Inainte de inceperea tratamentului cu aparatul pentru tratarea diabetului, trebuie sa faceti analizele pentru stabilirea glicemiei din sange si a glicozuriei (zaharului din urina).

2. Inainte de inceperea tratamentului si dupa incheierea acestuia, trebuie sa beti cate un pahar de apa calduta, in total 300-500 ml.

3. In cazul tratamentului aplicat copiilor sau celor cu o sensibilitate mai mica la caldura, acestia trebuie sa fie asistati de o persoana, tratamentul fiind efectuat in pozitia de putere slaba (becul verde).

4. Contactoarele B, C si D-D produc unde energetice combinate si se incalzesc, motiv pentru care in timpul utilizarii trebuie sa reglati puterea la o pozitie potrivita pentru a evita producerea de arsuri pe piele. In intervalul de 40 de minute dupa fiecare tratament, este interzis sa faceti baie.

5. In intervalul de o ora dupa masa, femeile insarcinate, persoanele care au hemoragie sau sunt predispuse la hemoragie, pacientii care au infarct miocardic acut, cei care au obiecte metalice in cavitatea toracica sau in cavitatea abdominala, ori cei care sufera de afectiuni grave, nu au voie sa utilizeze acest aparat.

6. In timpul efectuarii tratamentului cu acest aparat, pacientul trebuie sa fie intr-o stare de relaxare si calm, cat mai natural. Rezultatele vor fi cu atat mai bune cu cat pacientul este mai optimist.

7. O cura de tratament dureaza 30 de zile, dar la fiecare 5-7 zile este indicat sa faceti analiza nivelului glicemiei si a glicozuriei.

8. Inainte de utilizarea aparatului de tratare a diabetului, trebuie sa introduceti mai intai capetele contactoarelor A, B C si D-D, butonul contactorului A fiind in pozitia oprit. Porniti aparatul de la butonul pornit-oprit si reglati cronometrul din telecomanda. Abia dupa aceea porniti de la butonul contactorului A.

9. Priza de alimentare a aparatului trebuie sa aiba fir de inpamantare.

10. Datorita faptului ca acest aparat are ca efect scaderea glicemiei, tine sub control si trateaza intr-un mod eficient complicatiile diabetului, nu trebuie ca atunci cand observati rezultatele sa reduceti medicatia recomandata de medicul curant. Reducerea dozelor medicamentelor administrate trebuie sa fie facut numai sub directa indrumare a medicului. De asemenea trebuie sa nu neglijati regimul alimentar.

 

III. REACTII CE APAR IN TIMPUL TRATAMENTULUI

1. Contactorul B se aplica pe punctul Qimen, iar in timpul efectuarii tratamentului poate aparea o pata rosie sau vinetie, aceasta fiind o reactie normala ce indica refacerea functiilor pancreatice, reactie ce va disparea cu timpul.

2. In timpul utilizarii aparatului, din cauza faptului ca circulatia sangelui ete accelerata, unii pacienti vor simti senzatii neplacute in unele organe (amorteala sau durere). Aceasta reactie indica faptul ca functiile acelor organe sunt slabite, insa dupa ce paratul isi exercita functiile curative asupra meridianelor energetice, aceste senzatii vor putea creste in intensitate, dar nu trebuie sa va impacientati pentru ca ele vor disparea in scurt timp.

3. Pe parcursul tratarii diabetului, datorita faptului ca la fiecare pacient in parte cauzele difera, timpul de cand s-a instalat boala nu este acelasi, administrarea medicamentelor si dozele difera, scaderea nivelului glicemiei de asemenea nu va fi la fel la toti pacientii care utilizeaza aparatul.

a. scadere vizibila a glicemiei, tratare eficienta a afectiunilor ce apar in paralel (a complicatiilor), refacere buna a organismului;

b. dupa scaderea nivelului glicemiei la un nivel normal, mai exista fluctuatii ale acestuia, dar complicatiile sunt tratate cu efecte bune, iar organismul se reface bine;

c. La o mica parte dintre pacienti, nu numai ca nu se obtine scaderea nivelului glicemiei, ci din contra se observa cresterea acestuia, dar complicatiile se amelioreaza vizibil. Trebuie sa continuati utilizarea aparatului si in foarte scurt timp nivelul glicemiei va cobori si se va echilibra. De asemenea complicatiile se vor vindeca in mod eficient
 
  • 08 Jun 2014 Nutrienti de polen de pin Valoarea nutritivă reală de polen de pin, și că acesta conține cel mai mare din ... continuare..
  • 30 May 2014 Pacienti insanatositi in urma tratamentului cu WSJ-B • Matei Gheorghe - 33 ani - isi administra 48 unitati insulina . Dupa prima ... continuare..
  • 07 May 2014 INTERVIU CU Dr. WANG MINGJIU, SPECIALIST IN MEDICINA TRADITIONALA CHINEZA SI TRATAMENTUL BOLILOR CRONICE PRIN METODE NATURISTE • Ati ajuns destul de cunoscut pe piata romaneasca in tratamentul diabetului. Cu ce ... continuare..
  • 01 Jan 2014 Centrul Chinezesc de Recuperare pentru Diabet http://www.aparatdiabet.com/ http://liming.erols.ro/ http://www.webclinic.ro/aparatdiabet http://www.medicinachinezeasca.ro/ Mobil: 0724208984 0728227114 ... continuare..


Liming Impex SRL © 2007. Bucuresti - ROMANIA . Toate Drepturile Rezervate.