"Veste buna pentru bolnavii de diabet din Romania"
SC Hainan Taihe Stiinta si Tehnica Medicala SRL este o fabrica care produce in special aparate pentru diabet,de tip WSJ_B pe baza de camp magnetic.

 

METODĂ SPECIALĂ DE TRATAMENT

Utilizarea "Terapia instrument 1+ 1 chineză Ierburi" în tratamentul diabetului zaharat și a complicațiilor sale are următoarele caracteristici speciale:

(1) gestionarea strictă a dietei nu este necesar. Pentru ca diabetul este o boală cronică de consum, dacă nu există o alimentatie suficienta organismul va deveni și mai slab din cauza dietei.
(2) de ajustare globală și de tratament combinat sunt efectuate împreună. Tratamentul in medicina tradițională chineză este relativ completă,se poate reglementa, de asemenea, și tratarea bolilor asociate și complicații.
(3) WSJ-B, diabet Aparatură de sănătate este un tip de mai multe magnet de rulment de micro-element de grup de energie care se aplică pe acupunctelor asupra corpului uman. Este un aparat foarte avansat de recuperare. Aspectul avansat este că magnetul de rulment și multiple de micro-element de grupul de energie intră în cinci organe, prin promovarea de sânge de micro-circulație, celulelor insulinelor pancreatice beta, membrana celulelor beta de suprafață micro-circulație, micro-plante moleculară material de chinezi, pentru a opera pe insule celulele beta pancreatice și toate celulele funcționale, pentru a echilibra Yin si Yang și de a reglementa organe, realizarea obiectivului de a se întoarce pentru pacienții cu diabet de sănătate.
(4) Bun de lungă eficacitate pe termen lung. Ierburile chinezești care le-am selectat toate se consolidează plante cu funcții de reglementare. Acestea toate au un efect protector asupra ficatului și rinichilor și nu au efecte secundare. Utilizare pe termen lung poate stimula Qi și a ridica imunitatea, care este în acord cu principiul TCM lui de a trata rădăcină a bolii.

Diabetul și complicațiile sa la scară largă (vas de sânge patologie a inimii, creierului și membrelor, patologia sistemului nervos, rinichi patologie, sub patologie retinei membrana), care în situații grave pot include pierderea vederii, infarct miocardic și uremia, frecvent provoca paralizie sau moarte. Din aceste motive, diabetul zaharat este numit "originea a 100 de boli" și "asasin culturale"; nume care nu sunt deloc exagerări. Întrebarea cum, pentru a permite pacienților cu diabet scuture cerințele de la o durată de viață de droguri și de control al dietei a fost întotdeauna o problemă tulburătoare pacienții cu diabet zaharat și a lumii medicale. Crearea cu succes a "Diabet Aparat de tratament WSJ-B + Peptide-activarea, peptidul liniștitor, Gold Jade, granulometrice" este un progres mare din lume, diabet zaharat internaționale.

Breakthrough # 1: O metoda revolutionara de curatare acid dăunătoare pe suprafața de insulină "receptori", repararea "receptori" și capacitatea de insulină de a combina, promovarea combinație de insulină și a creării de receptorilor este incompletă a glucozei din sânge; de viață "," molecule de "peptidul activarea, peptidul liniștitor, Gold Jade, etc" va clar de acid dăunătoare-peptide de pe suprafața celulelor insulare celulelor beta, pentru a îmbunătăți insuliță sensibilitatea celulelor beta la glucoză, abilitatea de a încuraja insuliță celulelor beta "pentru a primi în mod corect insulină umană fiziologice's necesară "informații"; de zahăr în sânge a menține stabilitatea. Din aceste motive, folosindu-se "1 +1 Tratamentul" timp de 7 zile se va întoarce, de obicei, de sânge și urină de zahăr la niveluri normale.

Breakthrough # 2: revoluționare extracția-un material foarte activ ginsenoside RD, pancreatice, a cărei capacitate de direcționare permite "1 +1" energie și efectul medicamentelor stick ca lipici la membrana pancreatic, de a pătrunde treptat direct la porțiuni interioare ale țesutului pancreatic. În acest fel, a redus penetrabilitatea a membranei ca urmare a daunelor de receptorii pancreatice poate fi imediat rezolvate, care să permită medicamente efectul de a fi văzut într-un timp scurt.

Breakthrough # 3: de sânge speciale-zahăr de scădere element biologice în "1 +1" absolut nu stimulează forțat celula deja deteriorat insuliță beta a secreta insulina, ci mai degrabă trece prin metode periferice de creștere a consumului de glucoză și mici zahărului în sânge a luirezistența la insulină pentru scăderea zahărului din sânge. În acest fel, se poate rezolva, de zahăr tradiționale a tensiunii arteriale, de droguri a lui funcția progresiv dăunătoare, și cauza aceasta pentru recuperarea și reconstrui.

Breakthrough # 4: O rezoluție revoluționară a problemei de regenerare și de propagare a insuliță celulelor beta. Prin activarea insuliță celulelor beta, acestea complet de recuperare și de capacitatea lor de creștere a numărului și secreția de insulină atinge niveluri normale. În acest fel, pe durata de viață persoanelor care suferă de diabet "de dependență de droguri este în cele din urmă sa încheiat.

Breakthrough # 5: O rezoluție revoluționară a problemei de rezistență la insulină de către masiv reducerea risipã de insulină. În tratamentul tradițional nu există nici un medicament care poate duce la reducerea numărului de insulină de celule alfa lui, în acest fel, scăderea rezistenței la zahărului în sânge de insulină. "1 1" nu numai că poate provoca pentru a regenera celulele B, dar poate în mod direct, de asemenea, duce la o scădere a capacității de celulă, în acest fel masiv scăderea secreției de zahăr din sânge. Acest fapt ridică rata de utilizare a insulinei și reduce cantitatea de deșeuri

Breakthrough # 6: revoluționare descoperire a arcului "de moarte-penal", care cauzează complicațiile diabetului: "Aldose reductazei". În plus, de extragere de elemente de insulină de regenerare și insulina elemente de creștere de la noi resurse medicamentoase care au un efect puternic de control pe "Aldose reductazei". Apariția și dezvoltarea complicațiilor diabetului zaharat poate fi pe deplin oprit. Aceasta are un efect de strălucitoare de scăderea lipidelor și rezista trombilor și are un efect de protecție împotriva patologie a vaselor de sânge și nervi.Acesta tratează în mod eficient și împiedică apariția complicațiilor de inimă, creier, ficat, rinichi și alte organe importante.

 

Avantajele de Micro-Herbs Molecule

1. Pătrunde cu putere: "peptidul de activare, peptid-liniștitor, de aur-granule jad capsulă, lipide clare și ficatul crește" sunt structura micro-moleculă. Pentru ca micro-moleculele sunt extrem de mici, ele pot pătrunde cu ușurință diferite tipuri de membrane de lipide, membranelor mucoase, membranelor celulare și membranele oxidat să pătrundă direct la zona de boală.Receptorii catalizeaza și membranele oxidat.

2. Foarte absorbante: Deoarece micro-molecues sunt mici, acestea pot fi ușor absorbită la zona de boli. Din acest motiv, efectele sunt văzute rapid și puterea medicamentul este puternică, iar efectele sunt de durată.

3. Inalta rata de absorbție: micro-un material moleculară poate fi complet absorbită de sânge. Cercetările au arătat că rata de absorbție este de aproximativ 95% și de mai sus.

4. Direcționare focalizata: Micro-moleculară material are un efect puternic de direcționare.Aceasta poate concentra direct efectul de medicamente la originea bolii, atât distrugând și promovarea de recuperare, în același timp.

5. High Cure Rate: componenta efectivă a micro-plante moleculară este de 15 - 30 de ori că, de plante tradiționale. Din acest motiv, efectul drubs este puternică și poate boala rapid și poate trata atât origine, cât și simptome, repede a scăpa de rădăcină a bolii.

6. Nu are nici efecte secundare: componente daunatoare sunt îndepărtate în timpul celor 32 de procese standardizate, astfel încât nu există efecte secundare nocive.

7. Highly Adaptable: "Micro-Ierburi moleculară" slăbiciune atât medicina depășite de Vest este de numai tratarea simptomelor și nu tratarea rădăcină, și a cucerit, de asemenea, puncte slabe medicina tradițională chineză a perioadelor de tratamentul de lungă și "o formulă pe pacient". Micro-plante moleculară sunt adecvate pentru fiecare pacient, și pentru a atinge obiectivul de a oferi în permanență efectele medicamentului în zona de boală pentru a trata rădăcină. Din aceste motive, "micro-moleculara Ierburi" au fost acceptate de către Departamentul de Sănătate, deoarece traseul de avansare pentru medicina chineză pe bază de plante. Până în anul 2010 toate ierburile chinezești trebuie să se facă în micro-plante moleculară. Am luat inițiativa de utilizarea tehnicii de "micro-plante moleculară", pentru a aduce eficacitate definitivă la majoritatea pacienților cu diabet; încetarea consumului de droguri de Vest și se întorc stilul lor de viață normală, aducând o nouă viață la pacienții cu diabet zaharat.

Diabetul zaharat provoacă leziuni grave la plămâni, ficat, organelor de reproducere și a sistemului nervos. Aceasta poate duce, de asemenea, la apariția multor tipuri de complicații și, în cazuri grave poate provoca de handicap și chiar moartea. Printre amputees, 50% sunt provocate de diabet. Chiar mai semnificativ este faptul că rata de moarte din cauza unor complicații, cum ar fi boală coronariană și infarct miocardic este de peste 80%.

Până în prezent, cele mai frecvente cauze de deces, de vârstă mijlocie și a pacienților cu diabet vârstnici a fost boală coronariană cardiacă, infarct miocardic, accident vascular cerebral, etc; pentru pacienții tineri, complicatii cum ar fi insuficiența renală sunt cele mai frecvente cauze de deces. Din aceste motive, sloganul de data de 15 Conferinta Internationala Diabet, în 1994, a fost "tratarea și prevenirea diabetului - scopul de sănătate" a secolului 21 ".

 1. Jos de glucoză din sânge: componente active eficiente în formulă completă sunt extrase și moleculele active intra și acționează în mod concertat cu corpul uman: Un aspect este de a combina cu celule insuliță de a stimula celule insuliță beta a secreta insulină și secreția de control de glucagon; alt aspect este acela de a îmbunătăți rezistența la insulină și de a crește sensibilitatea la insulină receptori, promovarea afinitatea de combinații de receptori de insulină și să aducă o reducere stabil în glucozei din sânge.
 2. Bucurați-Blood: Aproape 80% dintre pacienți, diabet zaharat mor de la accident vascular cerebral și de boli coronariene;-hyperlipedimia legate de diabet este prezent in mai mult de 80% din pacienți și hiper viscozitate este prezentă în aproape 90% dintre pacienți. În conformitate cu medicina tradițională chineză, Vacuity cauze de sânge care urmează să fie limitat și slab și stagnare a qi poate cauza coagulare a sângelui. În această formulă, multe componente active au o eficacitate foarte evidentă în cazul coronariană și cerebral blocajul vas de sânge, placa arterială arteriosclerozei, hipertrofie de navă, viscozitatea hiper și de coagulare a sângelui și de stagnare. În acest fel, TCM atinge obiectivul său de a trata hipertensiunea arterială, hyperlipedimia și viscozitate hiper.
 3. Supliment Rinichii: Conform teoriei TCM, rinichii guverna de apă și de absorbție qi, guvernează oasele și măduva generează, gestiona metabolismul de lichide pe tot corpul, și reglementează echilibrul de metabolism lichid. Rinichii sunt denumite în continuare "rădăcină a celor cinci organe" și hrănesc și cald, toate organele în întreg organismul. După cum Vacuity rinichi este sursa bolii, componentele efectivă a acestei formule, nu numai reduce glucozei din sânge, dar poate cald, de asemenea, yang și completează rinichii. Atunci când rinichii sunt puternice toate funcțiile corpului sunt îmbunătățite, în mod direct eliminarea simptomelor rinichi-Vacuity de diabet zaharat și de a obține efectul de completare a rinichilor.
 4. Activarea: Transformarea genele umane, activarea insuliță și receptori de insulină, de asemenea, îmbunătățește eficiența utilizării insulinei, cauzând glucozei din sânge sistem de reglementare pentru a reveni la starea sa normală de funcționalitate.
 5. Reglementeze de glucoză din sânge: activarea insulele pancreatice și a receptorilor de insulină a reveni regulate organismului de glucoză din sânge capacitatea metabolismul, în acest fel realizarea obiectivului de auto-reglementare a glucozei din sânge.
 6. Reglementa sistemul metabolic: Datorită activarea insulele pancreatice și de utilizare eficientă a insulinei, glucoza organismului de sânge, proteine și lipide sistemele metabolice sunt reglementate treptat de la o stare de haos la o stare de funcționalitate normală.
 7. Stabilitate: Odata cu trecerea la normalitate a glucozei în sânge, proteine și lipide sisteme metabolice, a diferitelor sisteme de interne de reglementare a corpului, de asemenea, treptat trecerea la o stare pozitivă circulator. Din acest motiv, simptome diferite ale pacienților cu diabet scadă treptat și dispar, realizarea stabilității și nu se întoarce.

 

Cunoștințe de bază de morfopatologie

1. Diabetică a bolilor cardio-vasculare cerebrale este considerat de către comunitatea medicală care urmează să fie o legătură posibilă în efectul de diabet zaharat asupra funcției sexuale. Acesta este legat de boală vasculară și neuropatie vegetativă pelvine. Acest lucru înseamnă că, în caz de complicație diabetului zaharat sau concomitent boală coronariană atheroscleropic de inima si microangiopatie, disfuncție vegetativă nervoase poate provoca tulburări de ritm cardiac și funcționalitate de inima. În China, rata de apariție a diabetului zaharat de asociere cu boli cerebrovasculare este între 5% -11%, și 10% -30% din pacienții cu boli cerebrovasculare suferă de diabet. Caracteristica clinică a bolilor cardio-vasculare cerebrale cu diabet zaharat sunt patologii ischemică, cum ar fi infarct cerebral și tromboza cerebrală.

2. Diabetică Oculopathy
Cele mai frecvente tipuri de oculopathy diabetice includ următoarele 7 tipuri: retinopatiei diabetice, cu diabet zaharat de epitheliopathy retiniene de pigment, cataracta cu diabet zaharat, neuropatie diabetică optica, lipemia cu diabet zaharat de retiniene, glaucom cu diabet zaharat, precum și cu diabet zaharat de modificări de refracție. Printre acestea, cele mai comune lipemia este cu diabet zaharat de retină, care este cel mai important factor în cauza de orbire diabetice.Urmatoarea cataracta este cu diabet zaharat, care este, de asemenea, o complicație frecventă a diabetului zaharat duce la deteriorarea vederii.

3. Neuropatia diabetică și Acromelic gangrena
Neuropatie diabetică este numele colectiv pentru multe boli cu diabet zaharat a sistemului nervos. Aceasta include sistemul nervos autonom, sistemul nervos central, somatice sistemului nervos, ale sistemului nervos periferic, etc Printre acestea, cea mai frecventă complicație diabet zaharat de ale sistemului nervos periferic. Schimbărilor patologice poate apărea pe de o parte, ambele părți, simetric si asimetric. Manifestări proeminenți includ amorțeli ale membrelor inferioare și dureri distending, însoțit de anormale și greu să tolereze senzații ca ac-cum ar fi durere, arsuri, etc În unele cazuri, pacienții vor experimenta dureri spontane, șocuri electrice, sau un cuțit-ca durere.

4. Nefropatia diabetica
Nefropatie diabetica este una dintre cele mai importante complicatii ale diabetului zaharat, și este extrem de serios periculoase pentru pacienților cu diabet. Modificări patologice pot afecta vasele de sânge renală, glomerulus, renale tubulare ale țesuturilor și interstițiale. Leziuni renale frecvente includ glomeruloscleroza cu diabet zaharat, nephrosclerosis arteriolare, pielonefrita, necroză renală papilară, proteine urinare, etc Dintre acestea, glomeruloscleroza diabetică este o complicație rinichi unic pentru diabet, și este adesea menționată ca punct de vedere clinic nefropatie diabetica. Nefropatie diabetica este un factor important în provocând moartea a pacienților cu diabet. Pe baza evaluării de literatură conexe, printre varsta mijlocie pacienților cu diabet, rata de apariție a nefropatiei diabetice este de 20%, iar rata de apariție la pacienții vârstnici pot ajunge la 65%.

5. Diabetică Disfunctii sexuale
Majoritatea pacienților cu diabet suferă de disfuncție sexuală, cum ar fi impotenta, ejaculare prematură, scăderea libidoului, tulburări menstruale, etc Aceste simptome pot apărea în același timp, ca simptome diabet, și, în cele mai multe cazuri pot apărea, de asemenea, după apariția simptomelor diabetului zaharat.


Tratament de eficacitate

1. Perioada de recuperare de: reducerea evidente sau dispariția simptomelor, cum ar fi epuizarea fizică și insomnie, treptată a reveni la nivelurile anterioare de energie, de glucoză-medicamente de reducere nu mai sunt necesare, reducerea injectii cu insulina pentru diabet de tip-1, menținerea unor niveluri normale ale glucozei în sânge. (insuliță celule au început deja să recupereze și insulele active au început deja să fie produse)

2. Tratament Perioada: Conștientizarea de ameliorarea simptomelor, reducerea evidente în complicații simptomelor, activități de alimentație normală, 90% dintre pacienții se simt foarte bine, burta goală și post-făină de nivelurile de glucoză din sânge sunt normale. funcționalitate (secreție activă insulină normalizat, care sunt deja reglementate în mod eficient, metabolismul glucozei haotic deja corectate)

3. Reinforcement Period: Complications already completely reduced and disappeared, vision and sexual functionality returned to normal, energy levels returned to normal. (islet cells A, B, D, PP cells already completely normalized, receptor islet cells already completely recovered, quality and amount of secretion of insulin completely meets the organism's requirements)

4. Perioada de consolidare: recuperare clinice, dispariția simptomelor complicație, nu mai luați droguri. (funcționalitatea insuliță deja normalizat, sistemului endocrin a revenit la normal)

(1) 1+ 1 Tratament 7-25 Days: utilizarea de WSJ-B, diabetul zaharat tip de redresare Instrumentul de două ori pe zi. Reducerea evidente sau dispariția simptomelor, cum ar fi epuizarea fizică și insomnie, treptată a reveni la nivelurile anterioare de energie, de glucoză-reducerea droguri nu mai sunt necesare, reducerea injectii cu insulina pentru diabet de tip-1, menținerea unor niveluri normale ale glucozei în sânge. (insuliță celule au început deja să recupereze și insulele active au început deja să fie produse)
(2) 1+ 1 Tratament 25-65 Zile: Conștientizarea de ameliorarea simptomelor, reducerea evidente în complicații simptomelor, activități de alimentație normală, 90% dintre pacienții se simt foarte bine, burta goală și post-făină de nivelurile de glucoză din sânge sunt normale. funcționalitate (secreție activă insulină normalizat, care sunt deja reglementate în mod eficient, metabolismul glucozei haotic deja corectate)
(3) 1 1 Tratament 70-100 zile: Complicatiile deja reduse și a dispărut complet, viziune și funcționalitate sexuale a revenit la normal, nivelele de energie a revenit la normal. (insuliță celule A, B, D, celulele PP deja complet normalizat, celule receptorilor insuliță deja complet recuperate, calitatea și cantitatea de secreției de insulină complet îndeplinește cerințele organismului)
(4) 1 1 Tratament 100-130 de zile: 20% recuperare clinice, dispariția simptomelor complicate nu mai luați droguri. (funcționalitatea insulina deja normalizat, sistemului endocrin a revenit la normal) Suma de droguri reduse. Utilizarea de WSJ-B, diabetul zaharat tip Tratamentul Instrumentul de redus la 1 dată pe zi. (80%din tratament trebuie continuat cu ajutorul aparatului si a tratamentului medicamentos de 2 ori pe zi pana la a renunta definitiv la supliment)

 

 
 • 08 Jun 2014 Nutrienti de polen de pin Valoarea nutritivă reală de polen de pin, și că acesta conține cel mai mare din ... continuare..
 • 30 May 2014 Pacienti insanatositi in urma tratamentului cu WSJ-B ‱ Matei Gheorghe - 33 ani - isi administra 48 unitati insulina . Dupa prima ... continuare..
 • 07 May 2014 INTERVIU CU Dr. WANG MINGJIU, SPECIALIST IN MEDICINA TRADITIONALA CHINEZA SI TRATAMENTUL BOLILOR CRONICE PRIN METODE NATURISTE ‱ Ati ajuns destul de cunoscut pe piata romaneasca in tratamentul diabetului. Cu ce ... continuare..
 • 01 Jan 2014 Centrul Chinezesc de Recuperare pentru Diabet http://www.aparatdiabet.com/ http://liming.erols.ro/ http://www.webclinic.ro/aparatdiabet http://www.medicinachinezeasca.ro/ Mobil: 0724208984 0728227114 ... continuare..


Liming Impex SRL © 2007. Bucuresti - ROMANIA . Toate Drepturile Rezervate.