"Veste buna pentru bolnavii de diabet din Romania"
SC Hainan Taihe Stiinta si Tehnica Medicala SRL este o fabrica care produce in special aparate pentru diabet,de tip WSJ_B pe baza de camp magnetic.


INSTRUCTIUNI DE EXPOLATARE A APARATULUI WSJ-B SPIN MAGNETIC DM PENTRU TRATAMENT

A) Conform teoriei medicinii chineze traditionale trebuie sa consumi hrana "Jin-Yu" de protectia sanatatii in timpul tratamentului cu acest aparat (de doua ori pe zi " cu 30 de minuta inainte de micul dejun administrati trei bucati din nr.1 si 3 bucati din nr.2, iar la 30 de minute dupa cina cate 3 bucati din nr.3 si 3 bucati din nr.4).


Pacientii care administreaza medicamente pentru diabet trebuie sa inceteze administrarea acestora. Testati nivelul zaharului din sange la fiecare 5 zile, inainte de masa, de preferat dimineata. Cand nivelul zaharului din sange ajunge la 5 mmol/L " nivel normal, consum de hrana "Jin-Yu" trebuie redus la 1/3 pentru fiecare si gradat pana la zero, atata timp cat aparatul este ulterior folosit pentru tratament.

• B) Pentru bolnavii care administreaza insulina, daca consuma hrana "Jin-Yu"ca tratament

aditional trebuie sa reduca injectia cu insulina la 1/3 la inceperea tratamentului. Apoi trebuie redusa gradat injectia de insulina pana la zero, in concordanta cu scaderea nivelului zaharului din sange. Dupa stoparea administrarii de insulina trebuie redusa si hrana "Jin-Yu" daca nivelul zaharului in sange ramane constant normal. Nivelul zaharului in sange trebuie testat inainte si dupa masa la fiecare 5 zile. In situatia in care nivelul zaharului din sange ramane constant la nivelul normal, hrana suplimentara poate fi redusa la zero, iar aparatul este folosit ca mijloc unic de tratament.

• C) Inainte de inceperea tratamentului trebuie retinute urmatoarele:

La primele 5 tratamente dupa 15 minute de la punerea in functiune a aparatului in regim intensiv, detectoarele B,C si D/D trebuie conectate la regimul mai slab. De la al saselea tratament conectati aparatul la regimul mai slab dupa 20 de minute.

TERAPIE SPIN MAGNETICA PENTRU DIABET WSJ-B

Manual de exploatare

  • Hainan Taihe Medical Tehnology Co., Ltd.
  • Fabricat dupa licenta Qiong Medi Adm Appliance Manufacture License nr.20000002
  • Numar de inregistrare pe piata XiongYaoXie (aprobare) nr.2270002
  • In conformitate cu criteriile produsului Q/HNTH001-2000.

Aparatul WSJ-B s-a dovedit a fi un ajutor eficient in tratamentul diabetului de grad I si II. Aparatul, folosit in combinatie cu o dieta speciala formata din suplimente alimentare chinezesti este un tratament complet de bioterapie cu o rata de succes de 93,3 %, demonstrata clinic.

Tratamentul este un substitut al terapiilor traditionale chimice, si ceea ce este mai important, elimina dependenta de insulina. Folosind aparatul WSJ-B, pacientii de diabet pot evita efectele negative ale insulinei si ale altor terapii traditionale chimice. Datorita acestei imense contributii in sensul imbunatatirii calitatii vietii pacientilor suferinzi de diabet, doctorului Wang Shijie, inventatorul terapiei spin-magnetice pentru diabet WSJ-B, i s-a acordat Premiul de Aur Huanto la Conferinta medicala chineza din 1999 si a fost numit unul dintre primi o suta de inventatori ai anului 2004.

Terapia spin magnetica pentru diabet WSJ-B reprezinta o "revolutie verde" in tratamentul diabetului. Este un remediu eficient si non-invaziv pentru suferinzii de diabet, astfel, pentru diabetul de tip I " insulinodependent asigura o libertate completa fata de insulina, iar pentru diabetul de tip II medicatia medicamentoasa este eliminata fiind eliminate astfel si efectele sale secundare asupra ficatului si rinichilor.

Terapia spin-magnetica pentru diabet WSJ-B are la baza teoria Jin Lo a medicini traditionale chineze. De asemenea, este sustinuta de diferite stiinte, inclusiv electronica, fiziologia si neruologia. Medicina primara a aparatului este spin magnetismul, o tehnologie elaborata pentru aeronautica, care genereaza o puternica energie microcosmica. WSJ-B foloseste traductori pentru focalizarea acestei energii in opt puncte cheie de acupunctura ale corpului generand o reglare biologica a metabolismului organismului si a activitatii organelor. Aducand la normal functiile organismului aparatul imbunatateste activitatea celulara in interiorul organelor, intareste sistemul imunitar si corecteaza metabolismul glucidelor, proteinelor si lipidelor. Global, intreg echilibrul metabolic este restabilit.

In plus, aplicarea aparatului pe aceste puncte cheie ajuta la refacerea pancreasului. Aplicarea unui volum mai mare de energie imbunatateste micro-circulatia in intreg organismul, corecteaza neregularitatile genei purtatoare de glucoza din celulele insulare pancreatice.

Analiza mecanismului

Folosirea aparatului WSJ-B are drept efect stimularea circulatiei sangelui si reglarea lichidelor la nivelul rinichilor. Medicina traditionala chineza considera ca "organele interne afectate de metabolism sunt in principal plamanii, splina (stomacul) si rinichii", rinichii fiind adesea afectati intr-un grad mai inalt. Deoarece in rinichi coexista doua substante opuse, atunci cand intre acestea se realizeaza un echilibru, fluidele din organism se evapora pentru a face ca plamanii sa fie ajunga intr-o stare confortabila, stomacul sa nu fie intr-o stare de saturatie, iar vezica urinara sa fie plina de energie. Daca cele doua substante nu sunt in echilibru, in mod necesar efectele colaterale determina reducerea fluidelor din organism si o proasta circulatie a sangelui, ceea ce conduce la blocaje ale canalelor colaterale, situatie numita "Mailuo Yuzu".

De aceea, in cadrul intregului proces de evolutie a diabetului, congestia constituie principala cauza patologica. Conform teoriei medicinii chineze de concentrare asupra rinichilor, ca prim pas al tratamentului, se aseaza un traductor in punctele de acupunctura "Mingmen Xue "si "Senyu Xue" care accelereaza metabolismul celulelor renale, prin micsorarea rotativa magnetica si penetrarea treptata a unui camp de energie "micro-cosmic". Ca urmare, Qi Xue, Jing si Ye pot "merge" in orice parte a organismului, iar functiile fiziologice normale se restabilesc. Un alt traductor (traductorul D) este amplasat in punctul de acupunctura "Xangquan Xue", care ajuta rinichii. Prin acest punct campul de energie "micro-cosmic" patrunde in rinichi, accelereaza metabolismul celular, trateaza eficient situatia determinata de consulul excesiv de lichide si urinare frecventa.

Realizarea unui echilibru intre Yin si Yang, accelerarea metabolismului sangelui si al oxigenului.

Cercetarile din medicina moderna arata ca o schimbare a factorilor genetici, de mediu, de viata, biologici, psihici poate determina disfunctii de metabolism, determina deficitul unor micro elemente in organism, scade toleranta glucozei si este afectat echilibrul Yin-Yan. Simptomele din prima faza sunt legate de sindromul deficientei de Yin si respectiv al excesului de Yang, o stare de uscaciune si de caldura, de reducere a fluidelor corpului. In etapa de mijloc, simptomele se manifesta prin deficit atat de Qi cat si de Yin. In ultima faza se manifesta sindromul deficitului Yang si Yin. In toate cazurile, complicatiile diabetului evolueaza de la forme usoare, asimptomatice, catre deteriorare. In cursul tratamentului, un alt traductor, respectiv B este amplasat in locul proiectiei pancreasului (punctele de acupunctura "Qimen Xue" si "Riyue Xue"), care, prin campul sau magnetic, determina refacerea celulelor pancreasului si accelereaza metabolismul sangelui si al oxigenului in tesuturile pancreatice, stabilizeaza factorul de toleranta al glucozei si sporeste eficient rolul de transportor al glucozei. In acelasi timp este imbunatatita si circulatia la nivelul celulelor pancreatice permitand un proces normal de diviziune, inmultire a acestor celule. In plus, datorita frecventei specifice a traductorului B, stimularea nervului simpatic al pacientului este inhibata, fiind in acelasi timp, intensificata stimularea nervului vag (controleaza pancreasul si tesutul pancreatic) care inhiba secretia de glucagon, adnefrina si corticoizi, elimina rezistenta tesuturilor la insulina. Imbunatateste situatia in care se gasesc receptorii insulinei, intareste sensibilitatea tesuturilor fata de secretia de insulina, amelioreaza transformarea glucozei in energie pentru a accelera utilizarea zaharului din sange, inhiba disocierea glicogenului in ficat, reduce cantitatea de zahar din sange, reface functia pancreasului.

Armonizeaza elementele Qi si Xue si vindeca San Xiao (cele trei Xiao)

Potrivit teoriei medicinii traditionale chineze, diabetul constituie o boala care face parte din categoria "Xiao Ke, avand trei tipuri. Primul tip este boala "Xiao din partea superioara a corpului" care se manifesta in principal la plamani, fin asociata ci simptomul setei si nevoii de a consuma mari cantitati de lichide. Al doilea tip este boala "Xiao din partea centrala a corpului", care isi gaseste locul in principala in stomac, avand ca simptom pofta exagerata de mancare. Al treilea tip de boala este "Xiao din partea inferioara a corpului" care se manifesta, in principal, in rinichi si are drept simptom urinarea frecventa. In timpul tratamentului traductorul C se amplaseaza pe punctele de acupunctura denumite "Serenque Xue", "Qihai Xue" si respectiv "Guanyuan Xue". Astfel energia de la campul energetic microcosmic incarca toate organele interne, prin cele trei puncte, ceea ce face ca functiile tesuturilor sa fie reglate, iar metabolismul sa se desfasoare in mod normal. Energia introdusa prin punctul de acupunctura "Guanyuan Xue" poate sa inhibe eficient foamea. In legatura cu "Guanyuan Xue" trebuie precizat ca acesta este un punct important de intersectare a celor cinci canale prin care circula energia corpului uman, in care barbatii inmagazineaza energia, iar femeile inmagazineaza sangele. Metabolismul sangelui si al oxigenului din pancreas se imbunatateste, iar functiile de secretie, excretie si transport etc ale insulinei ating nivelul metabolic ideal, astfel incat rezultatul obtinut sa fie refacerea pancreasului.

Nr.

Articolul

Cantitate

1

Unitate de control

1

2

Cablu de alimentare cu curent electric

1

3

Traductor A

1 set

4

Traductor B

1 set

5

Traductor C

1 set

6

Traductor D

2 seturi

7

Manualul produsului

1

8

Certificatul de verificare

1

9

Garantie

1

10

Scrisoare de feedback din partea utilizatorului

1

11

Curea pentru traductorul D

2

Componente

 

Unitatea de baza

•  Cronometru pentru tratament 8. Intrerupator

•  Led "puternic/slab" al traductorului A 9. Stecar

•  Led "puternic/slab" al traductorului B 10.Racord al traductorului A

•  Led "puternic/slab" al traductorului C 11.Racord al traductorului B

•  Led "puternic/slab" al traductorului D 12.Racord al traductorului C

•  Led de alimentare 13.Racord al traductorului D

•  Siguranta de alimentare 14. Telecomanda

Telecomanda

15. Cresterea intensitatii tratamentului traductorul A

16. Cresterea intensitatii tratamentului traductorul B

17. Cresterea intensitatii tratamentului traductorul C

18. Cresterea intensitatii tratamentului traductorul D

19. Scaderea intensitatii tratamentului traductorul A

20. Scaderea intensitatii tratamentului traductorul B

21. Scaderea intensitatii tratamentului traductorul C

22. Scaderea intensitatii tratamentului traductorul D

23. Cresterea timpului tratamentului

24. Scaderea timpului tratamentului

Traductori

25. Traductor A

26. Traductor B

27. Traductor C

28 Traductori (pereche D)

Exploatarea si utilizarea aparatului

 

 

1.Introduceti stecarul traductorului A (25 ) in orificiul conectorului traductorului A (10) in spatele unitatii.

2.Introduceti stecarul traductorului B (26 ) in orificiul conectorului traductorului B (11) in

spatele unitatii.

3.Introduceti stecarul traductorului C (27 ) in orificiul conectorului traductorului C (12) in spatele unitatii.

4.Pentru fiecare traductor D (28) introduceti stecarul in orificiul conectorului traductorul D (13) in spatele unitatii.

5.Conectati telecomanda folosind conectorul (14) in spatele unitatii

6.Conectati cablul de alimentare in spatele unitatii (9)

7.Apasati pe intrerupator (8). Ledul de alimentare (6) va deveni verde.

Cronometrul de tratament (1) se va reseta la 00. se vor aprinde toate ledurile (2-5).

8.Apasati butonul cronometrului de tratament (+) (23) pana se afiseaza timpul de tratament dorit pe ecranul cronometrului (1). Timpul normal de tratament este de 40 de minute.

9.Culcati-va intr-o pozitie confortabila. Pregatiti-va sa amplasati traductorii in punctele de acupunctura. Atentie! " traductorii de vor plasa direct pe piele., Tratamentul va fi compromis daca intre traductor si suprafata pielii se va afla altceva. La amplasarea traductorilor consultati desenele atasate.

10.Amplasati traductorul A (25) pe punctul de acupunctura Mingmen de pe talie

11.Amplasati traductorul B (26) pe punctul de acupunctura Qimen (pozitia proiectiei pancreasului )

12.Amplasati traductorul C (27) pe punctele de acupunctura Shenfa, Qihai si Guanyuan.

13.Amplasati cate un traductor D (28) pe punctul de acupunctura Yongquan de pe fiecare picior.

14.Reglati intensitatea tratamentului traductorilor folosind butoanele "cresterea intensitatii tratamentului la traductori" (15-18) si "Scaderea intensitatii tratamentului la traductori" (19-22) pana la nivelul dorit. Intensitatea fiecarui traductor este afisata pe ecranul de pe partea frontala a unitatii (2-5). Un led de culoare portocalie indica un nivel puternic, iar cel verde un nivel slab.

15.Reglati nivelul de intensitate a tratamentului traductorului A, folosind butoanele de reglare a tratamentului (15,19), la nivelul dorit de dumneavoastra.

16.Reglati nivelul de intensitate a tratamentului traductorului B, folosind butoanele de reglare a tratamentului (15,20), astfel incat temperatura mare sa nu dea stare de disconfort, dupa cel putin 20 de minute de tratament.

17. Reglati nivelul de intensitate a tratamentului traductorului C, folosind butoanele de reglare a tratamentului (17,21), astfel incat temperatura mare sa nu dea stare de disconfort, dupa cel putin 20 de minute de tratament.

18.Reglati nivelul de intensitate la traductorii D, folosind butoanele de ajustare a tratamentului (18,22), la nivelul dorit de dumneavoastra pentru o stare de confort.

19.Tratamentul este finalizat cand cronometrul pentru tratament (1) indica 00 (tipic 40 de minute). In acest moment, afisajul traductorului A se va intuneca si va suna alarma pentru a semnaliza sfarsitul tratamentului. Indicatorii de alimentare pentru ceilalti traductori vor ramane aprinsi, iar alimentarea acestora se va intrerupe, atunci cand suna alarma. Intrerupeti alimentarea de la curentul electric si indepartati traductorii.

Informatii pentru tratament

1.O cura de tratament este de 30 de zile. Trebuie efectuata cel putin o sedinta pe zi. Pentru cazuri mai serioase de diabet mariti numarul de sedinte la doua sau trei pe zi. In general sunt necesare trei sedinte de tratament inainte de stabilizarea nivelului zaharului in sange. Dupa stabilizarea acestuia continuati tratamentul timp de 3 luni pentru a consolida rezultatul dupa care tratamentul poate fi redus la 1-3 ori pe saptamana.

2.Cele mai bune rezultate sunt obtinute cand tratamentul se efectueaza pe stomacul gol

3.Traductorii trebuie sa fie reci inainte de sedinta. Unitatea de baza poate fi folosita in mod repetat, dar traductorii au nevoie de timp pentru a se raci intre sedinte, in cazul in care sunt tratati mai multi pacienti in succesiune rapida (cum ar fi in spitale si clinici). In aceste cazuri, trebuie sa aveti la dispozitie unul sau doua seturi de traductori ce vor fi folositi alternativ.

4.Conform teoriei medicinii chineze aplicata de teoria spin magnetica, concomitent cu folosirea aparatului trebuie administrati si aditivi speciali pentru a se obtine rezultatele asteptate.

5.Medicatia chimica trebuie intrerupta in timpul acestui tratament. Nivelul zaharului in sange trebuie testat la fiecare 5 zile si cand atinge valoarea de 5 mmol/L (nivel normal), suplimentul nutritiv se reduce cu 1/3. Treptat aditivii alimentari trebuie eliminati complet din dieta, cu conditia ca nivelul zaharului in sange sa ramana normal. Din acest moment numai WSJ-B va fi necesar pentru tratament.

6.Pentru persoanele care administreaza insulina, la inceperea tratamentului cu WSJ-B si aditivi alimentari, injectiile cu insulina trebuie reduse imediat cu 1/3. Dupa scaderea nivelului zaharului in sange injectiile cu insulina vor fi reduse pana la eliminarea lor completa. Teste ale nivelului zaharului in sange se vor face inainte si dupa masa la fiecare 5 zile. Cand nivelul zaharului in sange este stabil si normal, se reduce gradat utilizarea aditivilor alimentari pana la eliminarea lor completa. Din acel moment numai ESJ-B va fi necesar pentru tratament.

7.In timpul primelor 5 sedinte de tratament fixati traductorii B,C si D la intensitate mare timp de 15 minute, apoi cuplatii la o intensitate mai mica. De la sasea sedinta schimbati nivelul la mic dupa 20 de minute. Dupa tratament nu va imbaiati cel putin 40 de minute.

8.Inainte de inceperea tratamentului masurati greutatea corporala si efectuati analize privind nivelul zaharului in sange, zaharul uric, lipidele din sange si descarcarea de insulina. In timpul tratamentului zaharul din sange trebuie testat in fiecare saptamana, iar testele de descarcare a insulinei se vor face la fiecare 1-2 luni.

9.Inainte si dupa fiecare sedinta consumati 300-500 ml apa calduta.

10.Reglati temperatura traductorilor B,C, D daca devin mult prea calzi

pentru a evita producerea de arsuri.

11.Asigurati-va ca traductorii A,B,C si ambii traductori D sunt conectati si ca alimentarea cu energie electrica a traductorului A este intrerupta inainte de apune in functie WSJ-B.

Masuri de protectie

WSJ_B este o terapie eficienta, non invaziva, sigura in exploatare dar nerespectarea unor masuri de precautie de baza poate conduce la tratament ineficace sau arsuri minore. Urmatoarele masuri trebuie respectate:

•  traductorii sunt grei si trebuie manevrati cu grija;

•  scaparea traductorilor pe jos poate produce defectiuni. Daca acestia vor fi scapati pe jos atunci trebuie returnati fabricii pentru inspectie si/sau inlocuire;

•  nu folositi acest aparat fara o sursa de alimentare corect inpamantata;

•  folositi personal medical pentru manevrarea aparatului asupra copiilor sau adultilor cu sensibilitate la schimbare de temperatura sau amorteala;

•  nu folositi acest aparat in mai putin de o ora dupa mese, de catre persoanele insarcinate, persoane cu sangerare abundenta sau cu tendinte de hemoragie, persoane suferinde de alte boli grave: toxicoza si cetoza, infarct acut de miocard.

Indicatori ai tratamentului

Dupa mai multe zile de tratament vor aparea pistrui rosii sau pielea se va inrosi la punctul de acupunctura Qimen, acolo unde se foloseste traductorul B. Acesta este un raspuns normal ce indica un stadiu timpuriu de recuperare a pancreasului. Pielea va reveni la normal in etapele ulterioare ale tratamentului.

In timpul tratamentului unii pacienti pot simti disconfort sau pot avea dureri minore in jurul anumitor organe datorita fluxului de sange crescut. Acest simptom se poate inrautati in cazul organelor cu functionare defectuoasa. Aceste simptome vor disparea cu conditia ca tratamentul sa continue.

In timpul procesului de tratament pot aparea diferite simptome ce variaza in functie de gradul afectiunii, tipul si cantitatea de medicatie folosita si starea globala de sanatate a pacientului. Simptomele obisnuite includ:

•  scaderea dramatica a nivelului zaharului in sange. Acesta este ideal.

•  nivelul zaharului in sange scade pana la valori normale, cu mici fluctuatii ce apar in timpul perioadei tratamentului, dar in timp nivelul zaharului in sange se va stabiliza.

•  in cazuri rare desi simptomele sunt normale, nivelul zaharului in sange creste in loc sa scada. Cu toate ca timpul total de tratament va fi mai lung, continuarea tratamentului va aduce in cele din urma la nivelul zaharului din sange la valori normale.

Functiile traductorilor

Prin amplasarea traductorului A pe punctele de acupunctura Migmen si Shenyu viteza metabolismului la nivelul celulelor renale va creste. Sangele filtrat in mod adecvat, va inunda organele si venele si va genera recuperarea functiilor normale ale organelor;

Prin amplasarea traductorului B pe punctul de acupunctura Qimen, celulele pancreatice vatamate vor fi reparate, ceea ce va creste accelerarea metabolizarii sangelui si oxigenului, va stabiliza factorii de toleranta la glucoza si va creste eficienta genei transportatoare de glucoza.

Traductorul C se aplica pe punctele de acupunctura Shenque, Qihai si Guanyuan. Energia microcosmica a fiecarui organ al corpului este alimentata din aceste puncte, care vor regla functiile tesuturilor corporale.

Exista doi traductori D, cate unul pentru fiecare picior. Punctul de acupunctura Yongquam controleaza Jingxue din energia Shaoyin in cadrul microuniversului, iar aceasta energie este furnizata rinichiului prin punctul de acupunctura Yongquam. Metabolismul celulelor renale este imbunatatit, ceea ce remediaza problema diabeticilor ce sufera adesea de senzatie de sete si de urinare prea frecventa.

Specificatii

•  alimentare cu curent electric 220V AC +/-22V, 50 Hz +/-1,50 W

•  tensiunea traductorului A: 3-15 VDC

•  tensiunea traductorilor B si C: 18-37 VDC

•  tensiunea traductorului D: 12-28 VAC

•  intensitate magnetica maxima 0,02 T

•  curent maxim traductor A: 500 ma

•  temperatura traductorilor: B,C, D: 35 " 50 o C

•  siguranta de protectie:

Traductorii sunt avariati daca sunt intrerupti in timp ce unitatea functioneaza si curentul electric revine in 10 minute

9. precizia cronometrului +/- 1%.

 
  • 08 Jun 2014 Nutrienti de polen de pin Valoarea nutritivă reală de polen de pin, și că acesta conține cel mai mare din ... continuare..
  • 30 May 2014 Pacienti insanatositi in urma tratamentului cu WSJ-B • Matei Gheorghe - 33 ani - isi administra 48 unitati insulina . Dupa prima ... continuare..
  • 07 May 2014 INTERVIU CU Dr. WANG MINGJIU, SPECIALIST IN MEDICINA TRADITIONALA CHINEZA SI TRATAMENTUL BOLILOR CRONICE PRIN METODE NATURISTE • Ati ajuns destul de cunoscut pe piata romaneasca in tratamentul diabetului. Cu ce ... continuare..
  • 01 Jan 2014 Centrul Chinezesc de Recuperare pentru Diabet http://www.aparatdiabet.com/ http://liming.erols.ro/ http://www.webclinic.ro/aparatdiabet http://www.medicinachinezeasca.ro/ Mobil: 0724208984 0728227114 ... continuare..


Liming Impex SRL © 2007. Bucuresti - ROMANIA . Toate Drepturile Rezervate.