APARATUL PENTRU TRATAREA DIABETULUI
Societatea comerciala LI MING IMPEX SRL din Bucuresti este gand la gand cu bolnavii de diabet, grijile lor fiind si grijile noastre.

Pentru ca bolnavii de diabet din Romania si din Europa sa poata trai o viata normala, firma noastra importa din China, de la societatea comerciala "Stiinta si Tehnica Medicala Taihe din Hainan" SRL, "Aparatul pentru tratarea si vindecarea diabetului prin intermediul undelor magnetice" marca Jiren Taihe WSJ-tip B. Sa va prezentam principiile de functionare a acestuia.

Aparatul a fost realizat prin studii stiintifice si tehnice de cel mai inalt nivel si are la baza producerea unui tip de energie care se aplica asupra unor centri energetici ai organismului uman, aceiasi care se folosesc si in tratamentele prin acupunctura.
Energia magnetica produsa de aparatul in discutie, actioneaza in mod benefic asupra circulatiei la nivelul pancreasului si imbunatateste functiile de reproducere a celulelor din pancreas, in felul acesta pancreasul putand sa atinga un nivel normal de secretie a insulinei. Iata deci un aparat revolutionar in sfera tratamentului diabetului fara utilizarea de medicamente ! Doctorul Wang, specialist in medicina traditionala chineza, care este asociat al societatii comerciale LI MING IMPEX SRL a luat legatura telefonic de nenumarate ori cu inginerul sef Wang Shijie care lucreaza la firma producatoare din China si care este inventatorul acestui aparat, precum si cu responsabilul principal al acestei firme. Acestia au confirmat functiile curative ale aparatelor tipul I si II, asupra diabetului cat si asupra complicatiilor acestuia.

Scurta prezentare a firmei producatoare.
Societatea comerciala Hainan Taihe Stiinta si Tehnica medicala S.R.L. are sediul comercial in orasul Haikou din insula (provincia) Hainan din sudul Chinei, in Zona de Dezvoltare industriala internationala Xiuying Gang Ao (Hong Kong si Macao). Este o firma producatoare de aparatura medicala ca are ca obiect de activitate, in afara de productia de aparate medicale, cercetarea stiintifica si comertul.

Departamentul de dezvoltare Tehnico-stiintifica din cadrul acestei firme, in colaborare cu doi ingineri sefi a doua institute de cercetare, cu un academician de la un Institut de cercetare stiintifica, cu trei conducatori stiintifici doctori in stiinta, cu sase cercetatori doctori in stiinta si cu opt cercetatori, cu numerosi specialisti in medicina, avand sustinerea Facultatii de Medicina Traditionala Chineza din Beijing, a Facultatii de Stiinte Medicale din Beijing, a Ministerului National de Aeronautica si tehnica Spatiala si a Ministerului National al Industriei Electronice, in urma a zece ani de eforturi sustinute, cu cheltuieli ce se apropie de cifra de zece milioane yuani (aproximativ un milion Euro), s-a reusit cu succes realizarea aparatului de vindecare a diabetului prin intermediul campului giromagnetic denumit: WSJ - B marca Jiren Taihe. Pentru producerea acestui aparat se foloseste o linie de productie marca Sony din Japonia, tehnica folosita fiind la un nivel avansat pe plan mondial. Dupa ce a luat nastere, prezentul aparat a fost testat in institutii medicale de specialitate si s-a reusit sa se demonstreze faptul ca aparatul are functii vizibile de tratare a diabetului tip I si II si a complicatiilor acestei afectiuni, procentul de cazuri in care rezultatele au fost clare fiind de 93,3 %.


Cupa Hua Tuo

Aparatul foloseste principiul "tratament intern si extern simultan" ceea ce inseamna administrarea de suplimente nutritive pentru mentinerea sanatatii, asociata cu aplicarea terapiei organismelor verzi. In felul acesta, s-a putut inlocui total dependenta bolnavilor de substantele medicamentoase pentru scaderea glicemiei, evitandu-se efectele adverse ale substantelor chimice si leziunile pe care le produc la nivelul ficatului si rinichilor, construind astfel o insula verde pentru bolnavii de diabet care nu mai aveau sperante de vindecare.

In anul 2004 inventatorul acestui aparat, dl. Wang Shijie a primit ca premiu o statueta de aur pentru inventia sa, pe diploma de inovatie fiind scrise personal de catre presedintele Chinei, dl. Hu Jintao, cuvintele: "Inventie chinezeasca". Totodata la organizatia chinezilor din intreaga lume, aparatul a luat cea mai inalta distinctie: "Cupa Hua Tuo pentru inventii".Alte diplome obtinute de aparat i inventatorul lui:


   

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Caracteristicile produsului:

Este un aparat considerat Revolutia Verde pentru tratarea diabetului fara utilizarea de substante medicamentoase.
La diabetul de tip 1, nu se mai fac injectii cu insulina, eliberand treptat dependenta de insulina !
La diabetul de tip 2, se opreste administrarea de substante medicamentoase pentru scaderea glicemiei, evitandu-se leziunile organice la nivelul ficatului si rinichilor !
Suferinzii de cataracta (inclusiv persoanele in varsta care sufera de aceasta afectiune) pot vedea din nou lumina fara operatie si fara a lua medicamente !
Se stimuleaza metabolismul oxigenului din sange infaptuind refacerea celulelor pancreatice.

 

 
  • 08 Jun 2014 Nutrienti de polen de pin Valoarea nutritivă reală de polen de pin, și că acesta conține cel mai mare din ... continuare..
  • 30 May 2014 Pacienti insanatositi in urma tratamentului cu WSJ-B • Matei Gheorghe - 33 ani - isi administra 48 unitati insulina . Dupa prima ... continuare..
  • 07 May 2014 INTERVIU CU Dr. WANG MINGJIU, SPECIALIST IN MEDICINA TRADITIONALA CHINEZA SI TRATAMENTUL BOLILOR CRONICE PRIN METODE NATURISTE • Ati ajuns destul de cunoscut pe piata romaneasca in tratamentul diabetului. Cu ce ... continuare..
  • 01 Jan 2014 Centrul Chinezesc de Recuperare pentru Diabet http://www.aparatdiabet.com/ http://liming.erols.ro/ http://www.webclinic.ro/aparatdiabet http://www.medicinachinezeasca.ro/ Mobil: 0724208984 0728227114 ... continuare..


Liming Impex SRL © 2007. Bucuresti - ROMANIA . Toate Drepturile Rezervate.